Undervisning til mc

Undervisningen
Det er vigtigt for os, at undervisningen for at få kørekort til motorcykel sikrer dig den bedst mulige indlæring. Derfor kombinerer vi både den teoretiske og praktiske del, så du løbende får kendskab til motorcyklens egenskaber og herefter kan efterprøve dem i praksis. Det er vores erfaring, at du lærer bedst på denne måde.

For at fortsætte til den næste lektion i undervisningen, skal du have gennemført den foregående tilfredsstillende. Det sikrer både dig og os, at du gennemfører undervisningen på et højt nok niveau til at stå stærkest til din køreprøve.

Hvis du af den ene eller anden årsag holder pause fra undervisningen i over tre måneder, skal du starte forfra. Vi går meget op i, at du får et godt undervisningsforløb, så du i sidste ende står med et motorcykelkørekort og er klar til at færdes sikkert i trafikken.

Derfor gør vi vores bedste for, at du er velinformeret fra start, og at vi efterkommer dine forventninger bedst muligt.

Praktisk om undervisningen
Undervisningsforløbet for kørekort til motorcykel tager normalt 5-6 uger at gennemføre. Vi gør vores bedste for at tilbyde et tilfredsstillende undervisningsforløb for dig, så du kan tage de lovpligtige lektioner i dit tempo.

Du kan starte på et hold til motorcykel så snart du er tilmeldt. Du kan tilmelde dig her på siden ved at udfylde vores formular.

Vi kører hold hele året rundt – dog med undtagelse af vintermånederne, da Rigspolitiet indstiller alle teori- og praktiske prøver.

Teoriundervisningen er meget fleksibel, og vi tilpasser altid undervisningen til dine behov og til dit tempo.

Det siger eleverne​​

Fremragende undervisning og gode priser.
Jacob er en gudsbenådet dygtig underviser – han gør pensum levende med sin enestående entusiasme og fik mig igennem teori og praksis sikkert, hurtigt og
billigt 🙂
 
– Gunnar Liland Thomsen

Jeg takker for et super forløb og er glad for at det var din min trafikskole jeg valgte! I er de bedste! og tak til dig Christina, kunne ik ha fået en bedre lærer.
– Natascha Hjulskov Løfgren

​”Bedste køreskole”
– Tina Pultz Bjørkquist